Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Νέας Ζίχνης : Συνεδριάζει το δημοτικο συμβούλιο


Συνεδριάζει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 13:30 μ.μ..σε μεικτή ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  του σώματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ και με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου 

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ


1.Τροποποίηση όγδοη (8η) προϋπολογισμού οικ. έτους 2022.

          2.Έγκριση εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Νέας Ζίχνης.
      
          3. Έγκριση εκτέλεσης έργων από τη ΔΕΔΔΗΕ  Σερρών στην κοινότητα Γαζώρου, ποσού 1.157,42 €         
         
4. Εξέταση νέας αίτησης του ομίλου εταιριών ΕΓΝΑΤΙΑ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε για μίσθωση ακινήτου κυριότητας του Δήμου Νέας Ζίχνης στη θέση ‘ΤΖΙΡΙΝΟΣ’ της Δ.Ε. Νέας Ζίχνης, με σκοπό την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων.

5. Έγκριση εκμίσθωσης του δημοτικού ακινήτου (καφενείου) στην κοινότητα Σκοπιάς.

6. Διατύπωση γνώμης για το έργο με τίτλο «Διαβίβαση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων φακέλου ΜΠΕ, μέσω ΗΜΠ, στο πλαίσιο της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού πάρκου συνολικής ισχύος 26,64816MW,της εταιρίας ΙΔΕΑ ΦΩΣ 2 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ» που υποβλήθηκε στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο (ΗΠΜ) και έλαβε την Περιβαλλοντική Ταυτότητα (ΠΕΤ) 2206784726, που θα εγκατασταθεί στην εκτός σχεδίου περιοχή, στη θέση «ΠΕΤΡΩΤΟ 1», Δ.Ε. Αλιστράτης, Δήμου Νέας Ζίχνης, ΠΕ Σερρών» (υποκατηγορία Α2-Ομάδα 10η : Ανανεώσιμες πήγες ενέργειας, με Α/Α 02).

7. Διατύπωση γνώμης για το έργο με τίτλο «Διαβίβαση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων φακέλου ΜΠΕ, μέσω ΗΜΠ, στο πλαίσιο της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού πάρκου συνολικής ισχύος 55,86504MW,της εταιρίας ΙΔΕΑ ΦΩΣ 2 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ.», που υποβλήθηκε στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο (ΗΠΜ) και έλαβε την Περιβαλλοντική Ταυτότητα (ΠΕΤ) 2111656126, που θα εγκατασταθεί στην εκτός σχεδίου περιοχή, στη θέση «ΠΕΤΡΩΤΟ 2», Δ.Ε. Αλιστράτης, Δήμου Νέας Ζίχνης, ΠΕ Σερρών» (υποκατηγορία Α2-Ομάδα 10η : Ανανεώσιμες πήγες ενέργειας, με Α/Α 02).

8.Λήψη απόφασης για κοπή δέντρου στην κοινότητα Γαζώρου.

9.Έγκριση διενέργειας δαπάνης και διάθεση της πίστωσης για την προμήθεια δάφνινων στεφανιών κατάθεσης και ειδών δεξιώσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.