Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Σέρρες : Έμεινε κοκκαλο η Ελένη Μωραιτη

 


 

Κόκκαλο έμεινε η Ελένη Μωραιτη κατά την διάρκεια της σημερινής της εκπομπής στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ . Η δημοσιογράφος φιλοξένησε τηλεφωνικά κάτοικοι του Ακριτοχωριου ο οποίος  κατήγγειλε συγχωριανό του που  όπως ισχυρίστηκε διατηρεί παράνομα εντός του χωριού υπαίθριο στάβλο με γαϊδούρια. Κάποια στιγμής ο καταγγελων αναφέρει οτι δέχεται απειλες . Στην ερώτηση της δημοσιογράφου τι είδους απειλές , ο καταγγέλλων αποκαλύπτει οτι τον απειλούν οτι θα τον καταγγείλουν στην αστυνομία  οτι καπνίζει χόρτο χασίς .Πριν η δημοσιογράφος συνέλθει ο τηλεθεατής συνεχίζει απτόητος και αποκαλύπτει οτι  όταν έκανε παράπονα η απάντηση ήταν ¨¨σε γ@μ@ω και σε έχω γρ@μμ@ν@ στα@ρχ@δ@@ μου. 

Η δημοσιογραφος αφού συνήλθε φρόντισε να τελειώνει γρήγορα η τηλεφωνική παρέμβαση του κατοίκου .Αφού όσο μιλούσε τόσο οι χειροβομβίδες έπεφταν βροχή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.