Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Πήγαν για μαλλί έφυγαν γουλί


 

 

 

Η δημοκρατία για κάποιους  είναι μέχρι εκει που τους  βολεύει μου είπε ο σμπίρος  . Οταν το αποτέλεσμα που παράγει δεν είναι το προσδοκώμενο τότε υπάρχουν και τα δικαστήρια για να βρουν το δίκιο τους ( λέμε τώρα ). Ελα μου όμως που όταν τα θέλεις όλα δικά σου υπάρχει και η θεια δίκη και σε τιμωρεί .Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έμαθε ο σμπίρος στην δικαιοσύνη προσέφυγαν οι χαμένοι των εκλογών που διεξήχθησαν σε συλλογικό φορέα ( όχι του Εμπορικού συλλόγου ) .Ζητώντας την ακύρωση τους και τα λοιπά .Λίγο πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ο πρόεδρος κάλεσε τις δύο πλευρές να τα βρουν . Παρόλο που οι νικητές των εκλογών ήταν υπερβολικά γενναιόδωροι ικανοποιώντας σχεδόν το σύνολο των αιτημάτων της πλευράς των χαμένων .Αυτοί επέλεξαν να αποφασίσει η δικαιοσύνη θεωρώντας οτι κατέχουν την μόνη αλήθεια .Η απόφαση βέβαια παραπέμπει στην λαικη ρήση 

Αν σ’ αρέσει μπάρμπα-Λάμπρο, ξαναπέρνα από την Άνδρο…

Να το θυμίσουμε οτι Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.