Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Μόνο ο κακος καιρός δεν φταίει


 

 

 

 

 

Έντονη βροχόπτωση το απόγευμα της Δευτέρας και φυσικά δεν θα γινόταν ο δρόμος Σερρών -Δράμας στο ύψος της διασταύρωσης  του Νέου Σουλίου να μην πλημμυρίσει . Βέβαια επειδή μετά από τόσες φορές που παρουσιάζεται το πρόβλημα με την πρώτη βροχή .Στον δήμο Εμμανουήλ Παππά είναι υποψιασμένοι , υπήρχαν μηχανήματα που περιόρισαν το πρόβλημα και δεν έκλεισε ο δρόμος .Το οποίο τονίστηκε στα ρεπορτάζ που είδαμε  ,γιατι στην Ελλάδα του 2022 είναι επιτυχία να μην κλείνει Εθνική οδός στην πρώτη βροχή ( έστω και έντονη ) .Μιλώντας ο αντιπεριφερειάρχης κ Σπυρόπουλος ανέφερε οτι για το ( σταθερά επαναλαμβανόμενο πρόβλημα ) δεν φταίει ο καιρός άλλα οι κακοτεχνίες .Οι οποίες σύντομα θα αποκατασταθούν καθώς ήδη η περιφέρεια  προχωρά στην σύνταξη μελέτης και θα ακολουθήσει έργο αποκατάστασης .

Σωστός ο  αντιπεριφερειάρχης αλλά δεν ξέρω πως άκουσαν τα όσα είπε αυτοί που επι θητείας τους έγιναν  τα έργα και οι κακοτεχνίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.