Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Κάηκε ολοσχερώς Ι.Χ αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Σερρών- Δράμας. Σώος ο οδηγός.

 




Στις φλόγες τυλίχθηκε γύρω στις 3 και μισή το μεσημέρι ένα ιχ αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες το οποίο κινούνταν στην εθνική οδό Σερρών Δράμας με κατεύθυνση προς τις Σέρρες. Τι συμβάν σημειώθηκε στο ύψος της περιοχής της Σιγής.

Το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με τις πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο άρχισε ξαφνικά να βγάζει καπνούς και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο οδηγός, που βρισκόταν στο όχημα, αντέδρασε άμεσα και κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο πριν αυτό καεί ολοσχερώς.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως τρεις άνδρες της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατέβαλαν προσπάθεια για την κατάσβεση της φωτιάς.

Και την ώρα της κατάσβεσης και πριν ακουγόταν εκρήξεις από την μηχανή του αυτοκινήτου , που οφειλόταν στο αέριο, το οποίο χρησιμοποίησε το όχημα ως καύσιμο.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση

 


 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.