Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Η χαμένη ευκαιρια ???


 

 

 

 

 Παλιό άλλα έχει το ενδιαφέρον του , το θυμήθηκε ο σμπίρος και το μεταφέρω . Ιούνιος 2019 λίγες μόνο μέρες μετά το πέρας των αυτοδιοικητικών εκλογών που ανέδειξαν τον Αλέξανδρο Χρυσάφη δήμαρχο Σερρών . Τότε λοιπόν κυκλοφόρησε  ευρέως  στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ οτι Δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης συναντήθηκε ( κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας ) με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο .Κάνοντας γνωστή την πρόθεση του να είναι ο 19ος της δημοτικής αρχής ( 18 έχει η Συμμαχία ) .Βέβαια όπως λένε και τα ψιλά γράμματα θα έπρεπε να ισχύσουν όροι και προϋποθέσεις για να γίνει εφικτή η συνεργασία . Η συζήτηση έμεινε σε ακαδημαϊκό επίπεδο καθώς υπήρξαν οι αλλαγές στον τρόπο διοίκησης των δήμων .Που έδωσαν το δικαίωμα στις μειοψηφούσες δημοτικές αρχές να αποκτήσουν πλειοψηφία στα όργανα διοίκησης και κατέστησαν το δημοτικό συμβούλιο σχεδόν ανενεργό .

Το ποιος βγήκε χαμένος από την μη υλοποίηση της συνεργασίας ( αν ισχύουν τα όσα ακούστηκαν ) .Αφήνω  να το κρίνετε εσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.