Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Σύριζα Σερρών : Ολα βαίνουν καλώς


 

 

 

 

 

Απάντηση στην ανάρτηση μας 

 

Σύριζα Σερρών : Κλειστόν ...μέχρι νεωτέρας

 

από τον γραμματέας της Σερραικης Συριζαιικης πολυκατοικίας Μιχάλη Καρτερό 

 Η Απάντηση του κ Καρτερου

Να εξηγήσω φιλικά στον σμπίρο, ότι δεν υφίσταται θέμα ανασυγκρότησης της ΝΕ αφού ο σ. Θωμάς Μπουρνάρης και η σ. Θένια Χαραλαμπίδου δεν πρόκειται να αντικατασταθούν μιας και υπάρχει σχετική, μεταβατική απόφαση του συνεδρίου μας ότι η ρύθμιση του καταστατικού για ασυμβίβαστο στο ίδιο πρόσωπο ιδιότητας του μέλους ΝΕ και του μέλους της ΚΕ θα ισχύσει μετά την ανάδειξη των νέων Νομαρχιακών Επιτροπών .
Το δεύτερο είναι ότι δεν υφίσταται επί του παρόντος διαδικασία επιβεβαίωσης εγγραφής των νέων μελών που προσήλθαν και ψήφισαν στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου. Το ζήτημα της υποδοχής των νέων μελών αφορά το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνολικά και θα αντιμετωπιστεί ενιαία.
Το τρίτο ότι είμαστε μονίμως ανοιχτά. Στρατευμένου και προσηλωμένοι στην προσπάθεια για πολιτική αλλαγή και για δημοκρατική ανατροπή της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε η χώρα μετά την μεταπολίτευση.

Με εκτίμηση
Καρτερός Μιχάλης
Συντονιστής της Ν.Ε. Σερρών του
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.