Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Σέρρες : “Ναι” των Δικαστηρίων στην παραμονή των συμβασιούχων Covid Δήμων


Συνεχίζονται οι πρωτόδικες θετικές αποφάσεις Δικαστηρίων, στα αιτήματα συμβασιούχων Δήμων, που προσελήφθησαν στα πλαίσια της Πανδημίας, με το epoli.gr να έχει παρουσιάσει τις περισσότερες εξ αυτών και μάλιστα αποφάσεων που δεν “βάζουν” τον χρονικό προσδιορισμό παραμονής, έως τη συζήτηση της κύριας αίτησης αγωγής μετατροπής της εργασιακής σχέσης σε αορίστου χρόνου [ΕΔΩ].

Έτσι, νέα προσωρινή δικαίωση για οκτώ συμβασιούχους - εργαζόμενους με συμβάσεις "Covid-19" του Δήμου Κρωπίας, οι οποίοι απασχολούνται στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου με την ειδικότητα ΥΕ Εργατών Καθαριότητας οι πρώτοι επτά εξ αυτών και ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων ο τελευταίος εξ αυτών.

Η Πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δέχθηκε το αίτημα προσωρινής διαταγής των εργαζομένων, υποχρεώνοντας το Δήμο Κρωπίας να τους απασχολεί στη θέση εργασίας τους καταβάλλοντας σε αυτούς τις νόμιμες αποδοχές, μέχρι την συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων τους, η οποία προσδιορίστηκε να συζητηθεί στις 28 Ιουνίου 2022.

 https://www.epoli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.