Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

ΚΕΔΗΣ : Η Σχολή Χορού στις πολιτιστικές δράσεις που διοργάνωσε το Τμήμα Τέχνης και Πολιτισμού Θεσσαλονίκης


Στις πολιτιστικές δράσεις που διοργάνωσε το Τμήμα Τέχνης και Πολιτισμού Θεσσαλονίκης στο Βασιλικό θέατρο της συμπρωτεύουσας συμμετείχαν δύο εκ των τμημάτων της Σχολής Χορού της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.).
Η Σχολή Χορού της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. με δασκάλα χορού την κ.Όλγα Γιαζόβσκιχ έλαβε μέρος στις χοροθεατρικές παραστάσεις και παρουσίασε δύο χορευτικά και συγκεκριμένα ένα σύγχρονο , στο οποίο συμμετείχαν 6 παιδιά ηλικίας 15 έως 17 ετών κι ένα σύγχρονο φολκλόρ, στον οποίο συμμετείχαν 11 παιδιά ηλικίας 13 έως 17 ετών. Η μουσική που συνόδευσε το σύγχρονο φολκλόρ χορευτικό ήταν το “World Music” του Γιώργου Ανδρεόυ.
Αξίζει να επισημανθεί ότι στην επιτυχημένη διοργάνωση συμμετέχοντες ήταν σχολές χορού της Βορείου Ελλάδος με το σύνολο των χορευτών να είναι έφηβοι και παιδιά.
Σκοπός των παραστάσεων ήταν να δοθεί και πάλι η
ευκαιρία σε σχολές και χορευτές να συμμετέχουν σε μια
επαγγελματικού επιπέδου παραγωγή και να μπορέσουν να
παρουσιάσουν τις χορογραφίες τους μπροστά στο κοινό για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.