Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Δήμος Σιντικής : Υπαίθριες δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου Προμαχώνα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΡΟΥΠΕΛ 1941 – Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ»


Μέρος των τριήμερων παράλληλων δράσεων των εκδηλώσεων «ΡΟΥΠΕΛ 1941 – Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ» ήταν και οι υπαίθριες δραστηριότητες στη Στενωπό του Ρούπελ, που διοργάνωσε ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος του Προμαχώνα το πρωί του Σαββάτου 14 Μαΐου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προμαχώνα, θέλοντας να αναδείξει τη φυσική ομορφιά της Στενωπού, αλλά και την ιστορική της σημασία στα γεγονότα του 1941, διοργάνωσε ράφτινγκ με ιστορική ξενάγηση κατά την κατάβαση και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, όπως τοξοβολία και παιχνίδια στη φύση.

Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν έδωσαν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν τη φύση και τις δραστηριότητες.

 

Πρόκειται για μία δράση, η οποία, αν και διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος, αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, καθώς η συμμετοχή του ήταν παραπάνω από ικανοποιητική.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.