Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Να μην το ξεχνάμε Παναγιώτη

 


 

 

 

Πολλά τα χρόνια της συμμετοχής του πρώην δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Κοτρώνη στα κοινά αυτής της πόλης . Τα τελευταίοι χρόνια ο κ Κοτρώνης ( έχοντας απολέσει την θεσμική ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου  ).Με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη και του κομματικού στελέχους ( παλιότερα του Σύριζα ) σήμερα του ΜεΡΑ25  σε τακτά χρονικά διαστήματα παρεμβαίνει ασκώντας ( τις περισσότερες φορές δριμεία κριτική ) στους ασκούντες διοίκηση .

Ο σμπίρος ανέτρεξε εις στο παρελθόν και μου θύμισε οτι και  βεβαίως έχει το δικαίωμα ο κ Κοτρώνης να ασκεί κριτική . Καθώς και ο ίδιος έχει βάλει ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη αυτού του τόπου. Καθώς με την ιδιότητα του γραμματέα της κομματικής οργάνωσης του Σύριζα έπαιξε καθοριστικό  ρόλο για το που θα γίνει το τεράστιο αναπτυξιακό έργο της δομής φιλοξενίας προσφύγων στην πόλη των Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.