Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Δήμος Ηράκλειας : Μεγάλη αναταραχη υπέροχη κατάσταση

 


 

 

 

 

Στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ έχουμε τα εξής δεδομένα

1. Εκλογές ( όπως και παντού ) σε  1 χρόνο και κάτι μήνες

2. Τα πάντα ¨¨σκιάζει ¨¨ η δικαστική διερεύνηση του ελλείμματος της ΔΕΥΑ .Για το οποίο όπως λένε άπαντες θα υπάρξουν εξελίξεις ( βλέπε απαγγελίες κατηγοριών )

3. Ο πρώην δήμαρχος Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης επιστρέφει και μάλιστα ( σύμφωνα με τα όσα ακούγονται από την περιοχή ) με την ταχύτητα που θα κινείται το ΒΕΛΟΣ  ( αμαξοστοιχία )

Καθόλου τυχαίο λοιπόν που ο δήμαρχος Γιώργος Κουτσάκης στις δύο τηλεοπτικές παρεμβάσεις σε ΔΙΚΤΥΟ και ΕΠΙΛΟΓΕΣ .Μιλώντας για το θέμα του ελλείμματος της ΔΕΥΑ     τόνισε οτι κάποιοι έχουν πολιτικές ευθύνες για το θέμα ( δείχνοντας τον πρώην δήμαρχο ) .Και κάλεσε τον λαο του δήμου  Ηράκλειας να μην το ξεχνάει ειδικά τώρα που κάποιοι θα ξαναζητήσουν την ψήφο του .

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι οτι το κλίμα για τις επερχόμενες εκλογές φορτίζεται από τώρα και όσο πλησιάζουμε η ατμόσφαιρα θα είναι  κάτι παραπάνω από ηλεκτρισμένη.

Αν  μάλιστα επαληθευτει η φήμη οτι ο πρώην βουλευτης Μενέλαος Βλάχβεης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος .Τότε η εξίσωση της κάλπης θα είναι για δυνατούς λύτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.