Σάββατο 28 Μαΐου 2022

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : ¨¨Εγινε της βράβευσης ¨¨¨

 


 

 

 

 

Έναρξη της Πανεπιστημιάδας στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και την πρώτη ημέρα ¨¨έγινε της βράβευσης ¨¨. Καθώς αίφνης θυμήθηκαν να τιμήσουν αυτούς που πρωτοστάτησαν στην δημιουργία του θεσμού ( είναι η 16η χρονια ).Το κλου των βραβεύσεων ήταν οτι ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Βλάχος δεν παρέστη αλλα το θέμα ξεπεράστηκε καθώς το βραβείο παρέλαβε  ο Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δημάρχων, Κοινοταρχών, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων Περιφερειακής Ένωσης Σερρών και τέως Δήμαρχος Στρυμονικού Ισαάκ Ρίζος.

Δεν γνωρίζουμε τον λόγο απουσίας του κ Βλάχου , αλλα το σωστότερο δεν θα ήταν το βραβείο να το παραλάβει κάποιος εκ των συνεργατών του κατά την δημαρχιακή του θητεία ???

 
 
 ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΡΟΥ ΔΗΠΕΘΕ
Η βραδιά ξεκίνησε με την βράβευση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη και πρώην Δημάρχου Σερρών Ιωάννη Μωυσιάδη που επί θητείας του δημιουργήθηκε ο θεσμός της Πανεπιστημιάδας θεάτρου, την απονομή έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.
Ακολούθησε η βράβευση του πρώην Δημάρχου Σερρών Γιάννη Βλάχου για την ένταξη της Πανεπιστημιάδας στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, απ’όπου εξασφαλίστηκαν πόροι για μια πενταετία, η απονομή έγινε από τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών Σάββα Ρίζο και το τιμητικό αγαλματίδιο παρέλαβε εκ μέρους του κ. Βλάχου ο Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δημάρχων, Κοινοταρχών, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων Περιφερειακής Ένωσης Σερρών και τέως Δήμαρχος Στρυμονικού Ισαάκ Ρίζος.
Τέλος βραβεύτηκε ο δημιουργός του θεσμού της Πανεπιστημιάδας Φοιτητικού Θεάτρου, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και πρώην Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών Νίκος Βεργίδης, την απονομή έκανε ο νυν Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών Γιώργος Ανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.