Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Σέρρες : Η οδος ( χάους ) ..Βενιζέλου μέρος 2ο


 

 

 

 

Φίλος και αναγνώστης που διάβασε το σημείωμα για την κατάσταση της αναρχίας που επικρατεί  στην οδό Βενιζέλου μου τηλεφώνησε και μου είπε
«Μην δίνεις σημασία, έτσι ήταν ,έτσι είναι και έτσι και θα είναι. Το χάος θα συνεχίσει να υπάρχει.

Κανείς δεν πρόκειται να κάνει τίποτε, ούτε οι οδηγοί θα σταματήσουν να τρέχουν, να διπλοπαρκάρουν, ούτε οι αρχές θα  συγκινηθούν γιατί κανείς δεν θέλει να γίνει κακός σε αυτό τον τόπο. Απλά από τη συζήτηση αυτή καταλαβαίνει κανείς την αντιφατικότητα των Ελλήνων, αυτών που θέλουν την τάξη αλλά την ζητούν από τους άλλους. Οι άλλοι να μην τρέχουν στο δρόμο, να μην διπλοπαρκάρουν να σέβονται το δημόσιο και ιδιωτικό χώρο.

Εμείς θα κάνουμε ότι μας αρέσει και θα καταγγέλλουμε τους άλλους την πολιτεία,  τις αρχές , τους πολιτικούς, τους δημάρχους ότι δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά.

Και όταν την κάνουν σωστά, τους υβρίζουμε, τους απομονώνουμε, τους στέλνουμε στο σπίτι τους και το παιχνίδι της υποκρισίας συνεχίζεται. Λαμπρά!!!

 

Δ.Ν.

https://sertharros.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.