Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Π.Ε Σερρών : Εργασίες Διαγράμμισης του δρόμου που οδηγεί στο Ρούπελ


Σε πνεύμα συνέργειας και αγαστής συνεργασίας, Δήμος Σιντικής και Αντιπεριφέρεια Σερρών ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επιτυχή οργάνωση της Αναβίωσης της Μάχης του Ρούπελ στις 15 Μαΐου.

Ο Δήμος Σιντικής φοράει τα γιορτινά του και είναι πανέτοιμος να δεχθεί χιλιάδες κόσμου που θα παρακολουθήσει το ιστορικό δρώμενο που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους. Δίπλα του ως συνδιοργανωτής η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που συνεχίζει να συνδράμει με τις πολύτιμες υπηρεσίες της.

Μετά από σχετικό αίτημα, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος έστειλε τα συνεργεία της Αντιπεριφέρειας για τη διαγράμμιση του στρατιωτικού ασφαλτόδρομου, που οδηγεί στα φυλάκια του Ρούπελ. Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης έχει την ανάγκη να ευχαριστήσει την Αντιπεριφέρεια Σερρών για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος για τη διαγράμμιση του δρόμου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.