Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Δήμος Ηράκλειας : Κοιτα να μαθαίνεις -Το χόρτα έπνιξαν τα χωρια ... αλλα υπομονη θα αλλάξουν εργολάβο

 


 

 

 

Τεράστιο το πρόβλημα με την συντήρηση του πρασίνου αλλά και το καθάρισμα των δημοτικών διαμερισμάτων από τα χόρτα. .Μάλιστα σε πολλά χωριά η κατάσταση είναι τραγική και οι κάτοικοι  έχοντας και τον φόβο των φιδιών καθαρίζουν μόνοι τους ότι μπορούν. Τώρα θα αναρωτιέστε τι κάνει η δημοτική αρχή.Μιλώντας ο δήμαρχος Ηράκλειας κ Κουτσάκης στο ΔΙΚΤΥΟ αναγνώρισε οτι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα .Επιρρίπτοντας την ευθύνη στον εργολάβο ο οποίος όπως είπε δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της σύμβασης  .Αφού δεν έχει το απαραίτητο προσωπικό αλλά και ούτε και μηχανήματα .Σε ερώτηση της Μαρίας Νάβαλη γιατί δεν προχωρά ο δήμος στο να τον  κηρύξει  έκπτωτο . Ο δήμαρχος απάντησε οτι κάτι τέτοιο είναι χρονοβόρο και οτι σε λίγες μέρες τελειώνει η σύμβαση του και ήδη υπάρχει νέος εργολάβος. Κλείνοντας λοιπόν ζήτησε από τους δημότες συγνώμη και να κάνουν υπομονή γιατι το επόμενο χρονικό διάστημα το θέμα θα λυθεί.

ΥΓ: Εννοείται οτι ο δήμαρχος τόνισε δις οτι  θα υπάρξει περικοπη του ποσου που θα πληρωθεί ο εργολάβος .<< οτι δούλεψε αυτο θα πληρωθει >> είπε ο δήμαρχος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.