Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Σέρρες : Έσκασε και 2η Πυραμιδική κομπίνα

 


 

 

 Mετά την πολύκροτη κατάρευση της πυραμίδας της Wind Media που αριθμούσε στην Ελλάδα περί τα 10.000 μέλη, σειρά είχε μία ημέρα μετά η πλατφόρμα «εξόρυξης» Rapid Minerals. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία ενημέρωνε με μύνημα στο Telegram οτι οι αναλήψεις δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν μέχρι χθες στις 09:00 το πρωί, ενώ υποσχόταν και αύξηση στα bonus καταθέσεων.Μετά από αυτό το μήνυμα η εταιρία έπαψε να δέχετε μηνύματα στο Telegram. Σήμερα 24/05/2022, η εταιρία, όχι μόνο έπαψε να δέχετε μηνύματα στο κανάλι τους στο Telegram, αλλά έκλεισε εντελώς το Chat, δεν υπάρχει καθόλου μέσα στο Telegram.Η Rapid Minerals ζήτημα να «κράτησε» ένα μήνα, ενώ συμπαρέσυρε πολλούς που είχαν επενδύσει να χάσουν σχεδόν το σύνολο του κεφαλαίου τους.

 https://empisteutiko.gr

Mετά την πολύκροτη κατάρευση της πυραμίδας της Wind Media που αριθμούσε στην Ελλάδα περί τα 10.000 μέλη, σειρά είχε μία ημέρα μετά η πλατφόρμα «εξόρυξης» Rapid Minerals. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία ενημέρωνε με μύνημα στο Telegram οτι οι αναλήψεις δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν μέχρι χθες στις 09:00 το πρωί, ενώ υποσχόταν και αύξηση στα bonus καταθέσεων.

Πηγή: https://empisteutiko.gr/meta-tin-wind-media-kanoni-varese-kai-i-pyramida-rapid-minerals/ | Empisteutiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.