Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Μάλλον τότε Βασίλη δεν ..διάβαζες

 


 

 

 

 

Απάντηση στην ανάρτηση μας  

Δήμος Σερρών : ¨¨Κρύβε λόγια ¨¨ ... Βασίλη 

Δίνει ο δημοτικος σύμβουλος Βασίλης Τερζής ο οποίος ισχυρίζεται οτι το θεμα απόδοσης τιμών στον αείμνηστο Γιάννη Τσιντσάρη  <<  Όχι.., αντίστοιχη πρόταση ποτέ δεν ετέθη στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή, από πουθενά.>>> 

Θέτουμε σε γνώση του κ Τερζή τα όσα είπε ο επικεφαλης της Δημοτικης Πρωτοβουλιας Σερραίων κ Ηλίας Γκότσης στην συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών στις 8/9/2021 

ΥΓ : Τα σχόλια του κ Τερζη περί δημοσίευσης η μη των απαντήσεων του τα προσπερνάμε .Απλώς να ρωτήσουμε και αν θέλει απαντά γιατι δεν ¨¨βγαίνει ¨¨ στους τηλεοπτικούς σταθμούς ?? Δεν θέλει ή δεν τον βγάζουν ??? 

Απο την εφημεριδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ

H απόδοση τιμής στον αείμνηστο Σερραίο Ολυμπιονίκη, Γιάννη Τσιντσάρη, συζητήθηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Σερρών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 8 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γκότσης έθεσε το θέμα της απόδοσης τιμής στον Σερραίο αείμνηστο ολυμπιονίκη καθώς είναι σε εκκρεμότητα από την δημαρχιακή θητεία του Γιάννη Μωυσιάδη. Όπως ανέφερε ο κ. Γκότσης, προφορικά είχε δοθεί υπόσχεση στον αείμνηστο Γιάννη Τσιντσάρη, που τίμησε την χώρα και τις Σέρρες με τις αθλητικές του επιδόσεις, να δοθεί προς τιμήν του το όνομα του σε μια οδό ή σε ένα κτίριο κατά προτίμηση γυμναστήριο. Από τότε δεν έγινε τίποτε, το θέμα δεν συζητήθηκε ποτέ στο Δημοτικό Συμβούλιο και παραμένει σε εκκρεμότητα κάτι που το επιβεβαίωσε ο πρώην δήμαρχος Ζήσης Μητλιάγκας σε πρόσφατη συνάντηση που είχε μαζί του. Ο Ηλίας Γκότσης κάλεσε να ληφθούν πρωτοβουλίες από τον Δήμο, ώστε το θέμα να έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών.

 

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
«Δήμος Σερρών, «Κρύβε λόγια… Βασίλη»

Αγαπητέ ανώνυμε ή και αγαπητή,
αποτελεί τιμή που ασχολείσαι ενδελεχώς με τα κείμενά μου, σε σημείο να «ακτινογραφείς» κάθε φράση και λέξη.
1ον. Γράφεις.., «Μένω στη φράση θέσαμε».
Λάθος.., δεν είναι φράση…  είναι λέξη!!!
2ον. Όχι.., αντίστοιχη πρόταση ποτέ δεν ετέθη στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή, από πουθενά. Κακώς όμως δεν πήρε από μόνη της την πρωτοβουλία, πολύ κακώς…
3ον. Ναι.., «Θέσαμε»… το θέμα, σε αυτή τη Δημοτική αρχή, δημόσια, πάνω από τρεις φορές, τουλάχιστον τρεις διαφορετικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.
4ον. Από την «ακτινογραφία» ξέχασες τη φράση...
«Μια πρωτοβουλία και πρόταση του συλλόγου που υπηρέτησε μέχρι τέλος, του Ο.Φ.Κ.Α. Σερρών, η οποία τέθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου…».
Η πρωτοβουλία και πρόταση λοιπόν ήρθε από έξω και σωστά υιοθετήθηκε άμεσα και υλοποιήθηκε.
5ον. Είναι προτιμότερο να μιλάς παρά να κρύβεις λόγια, άλλωστε,
«Στο τέλος δεν θα θυμόμαστε τα λόγια των εχθρών μας, αλλά τη σιωπή των φίλων μας». (Μάρτιν Λούθερ Κινγκ).

Πάντα επώνυμα, Βασίλης Τερζής

Υ.Γ
Δύο φορές έστειλα εχθές το βράδυ το σχόλιο αλλά δε δημοσιεύθηκε, ελπίζω τώρα να μη χαθεί και το email. Ευχαριστώ.
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.