Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο Εμφύλιος δεν τελείωσε ακόμη


 

 

 

Διαβάζω το δελτίο τύπου του παραρτήματος  Σερρών της Π.Ε.Α.Ε.Α. & Δ.Σ.Ε.Που ανακοινώνει οτι την Κυριακή 15/5 θα τελέσει μνημόσυνο για τα θύματα του Δημοκρατικού στρατού στον εμφύλιο . Βέβαια οι σύντροφοι οταν η απέναντι πλευρά διοργανώνει αντίστοιχα μνημόσυνα για τους δικούς της νεκρούς ομιλεί για μνημόσυνα μίσους .Τελικά μάλλον ο εμφύλιος δεν τελείωσε ακόμη αφού η οπτική αντιμετώπιση των χιλιάδων νεκρών της μαύρης σελίδας της Ελληνικής ιστορίας  είναι από ποιον σκοτώθηκαν 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 Το παράρτημα Σερρών της Π.Ε.Α.Ε.Α. & Δ.Σ.Ε. καλεί όλους τους Αγωνιστές και Αγωνίστριες, τους συγγενείς, τους απογόνους και τους φίλους, την Κυριακή  15/5/2022, να παραβρεθούν σε εκδήλωση μνήμης και τιμής (Μνημόσυνο) για τα θύματα του Εμφυλίου Πολέμου της περιόδου 1946 – 1949, στα Β΄ Νεκροταφεία (Ευαγγελίστριας), στο χώρο του μνημείου, στις 11 η ώρα το πρωί.                                                    
                                                                                      Η   Δ. Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.