Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Δήμος Αμφίπολης : Έργα 3.400.000 για υποδομές και παρεμβάσεις στο δσικτυο ύδρευσης


Ένταξη νέου έργου στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ "4.376216,92 ΕΥΡΩ" του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο ΑΤ01 "Υποδομές Ύδρευσης ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ" που περιλαμβάνει τα εξής υποέργα:
ΥΠΟΕΡΓΟ 1 <<ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ>> ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 4.035.216 ΕΥΡΩ με ΦΠΑ
ΥΠΟΕΡΓΟ 2 <<ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ [ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ] ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ>>ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 341.000,00 ΕΥΡΩ με ΦΠΑ
Θέλω να ευχαριστήσω την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών,
τον συνδημότη μας Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Kostas Karamanlis που είναι αρωγός σε κάθε προσπάθειά μας και όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας, ιδιαίτερα την Τεχνική Υπηρεσία, καθώς επίσης και τους επιστημονικούς - ειδικούς συνεργάτες μας για την άψογη συνεργασία και την αποτελεσματικότητα τους για την έγκαιρη και εύστοχη υποβολή των προτάσεων.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστευθήκαν για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των Δημοτών μας και να αλλάξουμε την μοίρα του Δήμου μας.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
Στέργιος Φράστανλης 
Δήμαρχος Αμφίπολης  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.