Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Εάν δεν υπήρχε η «τύφλωση» από τους παλιούς

 


 

 

 

Πολλές φορές ο αντιπολιτευόμενος λόγος γίνεται αιχμηρός και αφήνει υπονοούμενα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος αντιπαράθεσης. Μάλλον κάποιοι ξεχνούν ότι στο παρελθόν και στη δική τους δημαρχιακή θητεία έπραξαν ανάλογα και έγιναν λάθη. Το δάχτυλο που κουνούν, λοιπόν, μάλλον έπρεπε να το υψώσουν νωρίτερα , όταν τα λάθη γίνονταν από τη δική τους παράταξη.

Ο μηδενισμός, που προσπαθούν να περάσουν ως γεγονός για τη νυν Δημοτική Αρχή δεν έχει μάλλον βάσεις. Έργο γίνεται από την τωρινή Δημοτική Αρχή του Αλέξανδρου Χρυσάφη και εάν δεν υπήρχε η «τύφλωση», που φέρνει η αντιπαλότητα , θα το έβλεπαν.

Μάλιστα έχω τη γνώμη ότι η κίνηση του ίδιου του Δημάρχου Σερρών να ηγηθεί του Αυτοκινητοδρομίου δείχνει τη διάθεσή του για προσφορά και αλλαγές στην ταχύτητα αποπεράτωσης των έργων. Πόλος έλξης επισκεπτών, όχι μόνο για οδηγούς αλλά για τον καθένα έβαλες ως στόχο ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης να γίνει το Αυτοκινητοδρόμιο. Πλήθος δράσεων σχεδιάζονται και σε λίγο χρόνο Αυτοκινητοδρόμιο και Σέρρες θα γίνουν λέξεις αλληλένδετες και η μία θα παραπέμπει στην άλλη.

Αυτός, τελικά, ο σχεδιασμός θα ωφελήσει την πόλη, τους κατοίκους, την οικονομία, την προβολή του τόπου μας. Έχουμε ένα πλουτοπαραγωγικό μέσο και πρέπει να ντο εκμεταλλευτούμε. Τα υπόλοιπα είναι  για κατανάλωση εσωστρέφειας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.