Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Απρέπειες...τραμπουκισμοι ..και μπράβοι

 


 

Άναψαν τα αίματα στην λήξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Σερρών για τον απολογισμό πεπραγμένων. Καθώς κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του Ηλία Γκότση επι των όσων είχε πει προηγουμένως ο δήμαρχος υπήρξε ( οχι ευπρεπής )  αντίδραση κάποιων εκ των παρισταμένων . Οι οποίοι ( μεταξύ τους και δημοτικός σύμβουλος της Συμμαχίας ) διέκοπταν συνεχώς τον Ηλία Γκότση και  παρά τις προσπάθειες του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ Κατιρτζόγλου να τους επαναφέρει στην τάξη οι λεκτικές απρέπειες και οι λεκτικοί τραμπουκισμοί συνεχιζόταν. Στην προσπάθεια του να εντοπίσει ο κ Γκότσης ποιοι τον διακόπτουν εντόπισε και κάποιον μη μέλος του δημοτικού συμβουλίου. Και απευθυνόμενος στον πρόεδρο του καταλόγισε οτι φέρνουν μπράβους οι οποίοι προσπαθούν να τον φιμώσουν άλλα αυτός έχει καρδιά και δεν φοβάται.

ΥΓ : Το οτι έχει δικιο ο κ Γκότσης εχει αλλά το να το χρεώνει στον πρόεδρο που προσπάθησε στο μέτρο του δυνατού να τον προστατέψει αδικεί και τον κ Κατιρτζόγλου  και τον εαυτό του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.