Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Χρυσάφης : Τους αφήνουμε να αυτογελοιοποιούνται βαφτίζοντας μια αποπομπή σε "παραίτηση".

 


 
 
 
 
Εκεί που μας χρωστούσαν μας παίρνουν και το βόδι", λέει ο λαός και ταιριάζει ακριβώς στην κ. Παλάζη η οποία νομίζει ότι απευθύνεται σε ανόητους και λοτοφάγους.
Με μια δήλωση που
ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικοτητας, προσπαθεί να δικαιολογησει την ΠΑΡΑΝΟΜΗ (όπως αποφάνθηκαν οι ελεγκτές δημοσιονομικού ελέγχου) είσπραξη αμοιβής από την ΚΕΔΗΣ όταν ήταν προεδρος.
Και το τραγικότερο ήταν ότι η ίδια και ήξερε και είχε ειδοποιηθεί προφορικώς και εγγράφως από τον τέως Δήμαρχο να σταματήσει να παίρνει την συγκεκριμένη αμοιβή, και να επιστρέψει τα χρήματα στα ταμεία της ΚΕΔΗΣ, παρ όλα αυτά έγραψε στα "παλαιότερα των υποδημάτων της" αυτές τις προειδοποιήσεις κάνοντας ακόμη πιο εμφατική την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ.
Μια παρανομία που ήταν και ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΩΝΗΣ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ από την παράταξή μας.
Φυσικά βρέθηκε η παράταξή της νυν Δημάρχου, η οποία, μη έχοντας κανέναν ηθικό ενδοιασμό, την υποδέχθηκε με ενθουσιασμό!
Ένας ενθουσιασμός που κράτησε μέχρι τις εκλογές για να αποδειχθεί εκ των υστέρων οτι η έννοια του Αυτοδιοικητικού Αριβισμού είναι η κυρίαρχη φιλοσοφία ΕΝΤΟΣ της Δημοτικής Αρχής...
Η δεύτερη αυτή αποπομπή είναι η αρχή της αποσύνθεσης μιας Δημοτικής Αρχής χωρίς αρχή, μέση και τέλος που βασίστηκε στα ψέμματα, στην λάσπη και την παραπολιτική για να εκλεγεί, έστω και οριακά.
Η Συμμαχία Σερραίων θα συνεχίσει να υπηρετεί με αξιοπιστία και σοβαρότητα τον θεσμικό ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πάρα τις απειλές, τους τραμπουκισμούς, την δυσανεξία στην διαφορετική άποψη,τους χρήσιμους όψιμους "συμμάχους" και σε μια φασίζουσα αυτοδιοικητική νοοτροπία που διέπει την Δημοτική Αρχή.
Προς το παρόν τους αφήνουμε να αυτογελοιοποιούνται βαφτίζοντας μια αποπομπή σε "παραίτηση".
Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΜΑΧΊΑΣ ΣΕΡΡΑΊΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.