Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Επεισοδιακο διαζύγιο ¨¨¨


 

 

 

 Σε υψηλούς τόνους η αντιπαράθεση του επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ Ηλία Γκότση τόσο με τον δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη  αλλά και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σερρών  κ Κατιρτζόγλου  κατα την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για τον απολογισμό πεπραγμένων  . Μάλιστα κάποια στιγμή ο κ Γκότσης αποχώρησε και από την συνεδρίαση.

Το όλο επεισόδιο επιβεβαίωσε τις φήμες οτι ο μήνας του μέλιτος μεταξύ του Ηλία και της δημοτικής αρχής ( βέβαια μόνο μήνας δεν ήταν καθώς κράτησε κάνα 2 χρόνια κοντά )  έχει τελειώσει .

Μάλιστα οι γνωρίζοντες σημειώνουν οτι ο κ Γκότσης σηκώνει και πολύ σκόνη σε ότι αφορά την αντιπαράθεση του με την δημοτική αρχή. Προκειμένου να μάθουν άπαντες ότι τα σενάρια που τον έφερναν να  γίνεται Σύμμαχος δεν ισχύουν 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.