Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨ Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…¨¨¨

 


 

 Ορίστηκε εκ νέου η ημερομηνία των εκλογών στον Εμπορικό σύλλογο και η πρόεδρος του συλλόγου κ Μηλίγκα ¨¨δεν ξέχασε ¨¨ τα όσα είχαν λάβει χώρα στην πρώτη προκήρυξη των εκλογών και τα όσα είχε πει εναντίον της ο Γιώργος Γούνας

 Σέρρες : ¨¨Σκληρή επίθεση ¨¨ Γούνα στην Κυριακη Μηλίγκα

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ένας από τους δύο λέει ψέμματα 

Η πρόεδρος διέψευσε τους ισχυρισμούς του κ Γούνα οτι είναι μέλος του συλλόγου ( κάτι που ο ίδιος είχε ισχυριστεί σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΔΙΚΤΥΟ ) .Και ως εκ τούτου δεν μπορεί να είναι υποψήφιος. Μάλιστα η  κ Μηλίγκα τόνισε οτι ουδέποτε ο κ Γούνας υπέβαλλε αίτηση εγγραφής μέλους .Ενω αναφερόμενη στις βολές που είχε δεχθεί από τον κ Γούνα και είχε αποφύγει να απαντήσει. Σημείωσε οτι είναι χαμηλών τόνων και δεν επιθυμεί δημόσιες αντιπαραθέσεις και ειδικά όταν τα γεγονότα και η αλήθεια αργά ή γρήγορα διαψεύδουν ή επιβεβαιώνουν κάποιον .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.