Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Νέος υποψήφιος δήμαρχος ???

 


 

 

 

 

Τα ήρεμα νερά στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ του δήμου Εμμανουήλ Παππά με πληροφορεί ο σμπίρος ότι ενόψει των εκλογών του 2023 μάλλον δεν θα παραμείνουν ήρεμα. Υπάρχει μια κινητικότητα αφού ένας νέος υποψήφιος δήμαρχος έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα δειλά βήματα ευελπιστώντας να αμφισβητήσει τον τωρινό δήμαρχο Δημήτρη Νότα. Ο φερόμενος ως υποψήφιος δήμαρχος ήδη έχει ως βάση  και πρώτο πυρήνα  ότι απέμεινε από την παράταξη Μπάλτσιου ( η οποία δεν υφίσταται πλέον μετά την σύμπραξη με τον δήμαρχο ). Ενω  έχει προχωρήσει σε πρώτες κρούσεις και σε δημοτικους συμβούλους της αντιπολίτευσης αναμένοντας και τις όποιες δυσαρέσκειες προκύψουν στην παράταξη του δημάρχου .

Οι πιθανότητες του όλου εγχειρήματος προς το παρόν είναι μη μετρήσιμες , καθώς τα σενάρια πολλά και οι ψίθυροι ακόμη περισσότεροι . Ο σμπίρος παρακολουθεί από κοντά το θέμα και σύντομα θα επανέλθουμε .Για να δώσω την βοήθεια του κοινού ο υποψήφιος προέρχεται από τα Νταρνακοχώρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.