Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμος Σερρών : Τέλος τα τραπεζοκαθίσματα από την Κων/νου Καραμανλή


 Δικαιολογημένα χαρακτήρισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σπύρος Μισιρλης τα παράπονα των Σερραίων για την κατάληψη των πεζοδρομίων από τραπεζοκαθισματα που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα  .Όμως συνεχίζοντας ο αντιδήμαρχος θύμισε οτι δεν ευθύνεται ο δήμος καθώς αυτό οφείλεται στις υπουργικές αποφάσεις στα πλαίσια στήριξης των καταστημάτων λόγω των μέτρων που επιβάλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω κορονοιου. Όπως έκανε γνωστό αυτό το προσωρινό καθεστώς λήγει στις 31/10 και αν δεν δοθεί νέα παράταση ο δήμος θα επιβάλλει μέσω ελέγχων την επιστροφή στην προ κορονοιου κανονικότητα. Ενώ σε ότι αφορά τα τραπεζοκαθίσματα που έχουν τοποθετήσει τα καταστήματα στον πεζόδρομο της Κωνσταντινου Καραμανλη , ανέφερε οτι θα επιστρέψουν εντός των καταστημάτων. Καθώς θα ισχύσει η απόφαση που είχε λάβει το δημοτικό συμβούλιο κατά την διάρκεια της θητείας του Πέτρου Αγγελίδη

3 σχόλια:

  1. Μόνο στην Μεραρχίας? Στην Τσαλδάρη έχουν ξεσαλώσει, δεν χωράει ούτε να περάσεις και σε αγριοκοιτάζουν κιόλας!! Και να πεις ότι είναι για επιχειρηματίες που παλεύουν για το μεροκάματο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στην Νικομήδειας και Προύσης γωνία, είναι εξωφρενικό να έχει καταληφθεί όχι μόνο το πεζοδρόμιο όπου δεν μπορεί να περάσει κανένας, αλλά έχει γίνει και κατάληψη του οδοστρώματος.
    Εάν υπάρχει κάποιος αρμόδιος ας το ελέγξει.
    Το ίδιο ισχύει και για την αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. merarxias,i k.karamanli oi pezoi exoune xoro gia perpatima,olos o dromos dikos tous eine,ligo prosoxi thelei sta patinia na min se parisoune,autoi pou exoune magazia merokamatiarides eine.mporei i kuria me to karotsi na perasei apo ton dromo.pezodromos eine.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.