Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμος Σερρών : ¨¨ Το χασε το δικιο του ο πρόεδρος ¨¨¨


 Τα παράπονα των κατοίκων της περιοχής Σιγής στο δήμο Σερρών πολλά και δίκαια .Καθώς ( να μας επιτραπεί η έκφραση )αυτή η κολόνια με τα έργα  κρατάει χρόνια   . Εδώ και πολλά χρόνια όλες οι υποσχέσεις των εκάστοτε δημοτικών αρχών για έργα χάνονται από τα σύννεφα της σκόνης και πνίγονται στα νερά της βροχής .

Ακόμη ένα ρεπορτάζ λοιπόν για τα προβλήματα της περιοχής φιλοξένησε το ΔΙΚΤΥΟ , επί του οποίου κλήθηκε να τοποθετηθεί ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος. Και ενώ ξεκίνησε .....καλά , αναφερόμενος στο ότι οι κάτοικοι έχουν δίκιο καθώς εδώ και 15 χρόνια δεν έχει γίνει ( από έργα ) σχεδόν τίποτε ανακοινώνοντας οτι εντός του 2022 θα ολοκληρωθούν ( σύμφωνα και με την δέσμευση του δημάρχου  ) όλες οι παρεμβάσεις στην περιοχή. Κάπου εκεί άρχισε να το χάνει το θέμα καθώς κληθείς να σχολιάσει τις διαμαρτυρίες των κατοίκων.Εκανε λόγο για διάθεση αντιπολίτευσης προσδίδοντας πολιτικά αίτια στις διαμαρτυρίες .Επόμενο λοιπόν να υπάρξουν παρεμβάσεις και διαμαρτυρίες  κατοίκων και το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού να πάρει φωτιά. Το χάσες το δίκιο σου πρόεδρε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.