Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Το ¨¨δύσκολο στοίχημα της ιερής Αγελάδας ¨¨¨

 

 

 

 

Τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά η δημοτική αρχή στο δήμο Σερρών έχει στο πρόγραμμα της την ¨¨ιδιωτικοποίηση ¨¨  του Αυτοκινητοδρομίου .Ήδη η δημοσιοποίηση των πρώτων σκέψεων προς την κατεύθυνση αυτή προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις . Βέβαια ουδείς εκ των αντιδρώντων  απάντησε επι της ουσίας .Και πως να απαντήσει οταν μια τόσο μεγάλη επένδυση που μάλιστα έχει και ένα ¨¨μονοπώλιο ¨¨ στον χώρο της καταφέρνει ίσα ισα να βγάζει τα ¨¨ εξοδα της ( υπήρχαν και χρονιές που υπήρξαν και πενιχρα κέρδη ).Βέβαια αν για τον δήμο ( με καθαρα οικονομικα κριτήρια ) το μαγαζι είναι ζημιογόνο .Για κάποιους είναι κερδοφόρο καθως αυτό το ιδιότυπο καθεστώς του κομμουνιστικού καπιταλισμού που διέπει τον τρόπο λειτουργίας του βολευει .

Αν τελικά προχωρήσει η δημοτική αρχή ( που μέχρι στιγμης δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει ) θα αντιμετωπίσει πολλές αντιδράσεις  και  θεωρούμε οτι είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της για αυτή την τετραετια .Καθώς θα σπάσουν αυγά από πολλές φωλιές

:ΥΓ : Πως αποκάλεσε ο Στέφανος Φωτιάδης το Αυτοκινητοδρόμιο ?????? Ιερη Αγελάδα 

3 σχόλια:

  1. Μεγάλη πρόκληση για τον Δήμαρχο, δήθεν πολέμιο των νταβατζήδων [ιδε απευθείας αναθέσεις κλπ] είναι να λειτουργήσει με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια αυτή την μεγάλη επένδυση με τα χρήματα του Σερραίου δημότη ωστε να καταστεί κερδοφόρα. Για το χάλι ευθύνεται και ο ίδιος με τις επιλογές του Μωϋσιάδης, Βλάχος, Αγγελίδης. Ας μην λησμονούμε τις παρασκηνιακές πολιτικές πρακτικές του.
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τις περιπτώσεις που δυσκολεύεται ο κοινός νους να αντιληφθεί,
    εάν το σχόλιο του αγαπητού Γ.Σ. υιοθετεί τις προφανείς προθέσεις
    της Δημοτικής Αρχής του Αλέξανδρου Χρυσάφη...

    Περί αναγκαιότητος εμπλουτισμού του πλαισίου λειτουργικότητος
    του αυτοκινητοδρομίου, με προσέλκυση αφενός ιδιωτικών κεφαλαίων
    και αφετέρου εξειδικευμένης στελεχιακής τεχνογνωσίας...

    Η εάν θεωρεί, ότι το υπάρχον αναχρονιστικό πλαίσιο λειτουργίας
    δεν χρήζει προσαρμογών, που να άπτονται φιλελεύθερων καινοτομιών, χαρακτηριστικό της ανταγωνιστικής οικονομικής πραγματικότητας...

    apolitic


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε apolitic ειμαι απολυτα βεβαιος οτι αντιληφθηκες το πνευμα κ το νοημα του σχολιου. Το να διαχειριζεσαι μια δημοτικη περιουσια με καθαρα ιδιωτικοοικονομικα κριτηρια σημαινει αποτιναξη των αγκυλωσεων, επιλογη στελεχων με κριτηρια ανταγωνισμου κ οχι βολεματος δημοτικων συμβουλων κλ κλπ. Διοτι τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται ενω το "λακωνιζεις εστι φιλοσοφειν". Η δηθεν ιδιωτικοποιηση που ευαγγελιζεται ο ΔΗΜΟΣ μαλλον προοιωνιζει ξεπουλημα με ψιχουλα για τον ιδιοκτητη κ παχυλο ρεγαλο για τον μεσιτη. Με εκτιμηση στον προβοκατορικο λογο σου. Γ.Σ.

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.