Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Δήμος Σιντικής : Παρών και το 2023 ο Φώτης Δομουχτσίδης


 Την τρίτη επανεκλογή του θα διεκδικήσει στις εκλογές του 2023 ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Καπετάνιο στο ΔΙΚΤΥΟ  .Όπως μαθαίνω η δήλωση κρίθηκε απαραίτητο να γίνει καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα κάποιοι κυκλοφορούν στην περιοχή την πληροφορία οτι ο δήμαρχος δεν θα είναι υποψήφιος .Βέβαια όταν το νέο εκλογικό σύστημα ¨¨συνωμοτεί για την επανεκλογή του από την Α Κυριακή ( θυμίζουμε οτι η παράταξη Δομουχτσίδη έλαβε το 2019 50% παρά κάτι την Α Κυριακή  και τώρα με 43% κερδίζει τις εκλογές ). Μάλλον οι ψίθυροι για απόσυρση του αποτελούν ευσεβείς πόθοι των αντιπάλων του

4 σχόλια:

  1. Παρουσίασε τοσο μεγάλο έργο (δομή φιλοξενίας προσφύγων, δηλώσεις ψευδείς περί παραίτησής του ) . Οι δημότες του ας λάβουν τις πράξεις του υπόψη για να μην διαμαρτύρονται και κλαίγονται μετά . Να σκεφτόμαστε λογικά πρίν πάμε να ψηφίσουμε πλέον δημάρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός , απαξιωματικούς χαρακτηρισμούς για την αντιπολίτευση (άσχετοι έλεγε ότι είναι με θέματα ψηφιακής τεχνολογίας για να εισέλθουν στο ζούμ για τις συνεδριάσεις τους). Η συμπεριφορά του είναι αλλζονική . Πρέπει νέοι άνθρωποι άφθαρτοι να δοκιμάζονται. Φτάνει πιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχει αντίπαλο ο Δομουχτσίδης. Αέρα πατέρα θα τους πάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δείτε την κατάντια της αντιπολίτευσης θα καταλάβετε οτι όχι μια αλλά όσο θέλει θα βγαίνει δήμαρχος ο Δομουχτσίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.