Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη :¨¨¨Όταν οι αριθμοί ευημερούν ¨¨


 

 

Διαβάζω το πρόσφατο δελτίο τύπου της δημοτικής Πρωτοβουλίας για την περιοχή της Σιγής και μένω έκπληκτος με την καταιγιστική περιγραφή 

Δήμος Σερρών : ¨¨Και αυτό το έργο είναι δικό μας ¨¨ !!!!!! 

χρηματοδοτήσεων και έργων στην περιοχή  τα προηγούμενα χρόνια .Όμως ανατρέχω σε ρεπορτάζ των Σερραικών τηλεοπτικών σταθμών και βλέπω οτι η περιοχή θυμίζει γειτονιά της βομβαρδισμένης Καμπούλ και όχι μιας πόλης που θέλει να λέγεται ευρωπαϊκή .( δρόμοι που δεν είναι δρόμοι  , πεζοδρόμια ,χωρις πεζοδρόμια , απαλλοτριώσεις που έμειναν στα χαρτιά λόγω μη αποζημίωσης των ιδιοκτητών ,να μην μιλήσουμε για την άσφαλτο που θεωρείται είδος πολυτελείας για την περιοχή )κ.λ.π ) Τελικά πόσο δίκιο είχε αυτος που είπε οτι όταν οι αριθμοί ευημερούν οι άνθρωποι δυστυχούν.

ΥΓ: Αντι οι 5 δημοτικοί σύμβουλοι να γράφουν δελτία τύπου καλό θα ήταν να επισκεφτούν την περιοχή και να τα πουν δια ζώσης στους κατοίκους της περιοχής για να δουν κατά πόσο αυτά που γράφουν τυγχάνουν της αποδοχής τους

 

1 σχόλιο:

  1. Γιατί σε πειράζει τόσο πολύ. Ναι το έργο αυτό είναι της δημοτικής αρχής Αγγελίδη. Δεν είναι κακό να λέγεται η αλήθεια. Κακό είναι αυτό που κάνει ο Χρυσάφης που καπηλεύεται τα έργα και τα παρουσιάζει σαν δικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.