Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Σέρρες : Σημεία τοποθέτησης υπαίθριων δανειστικών βιβλιοθηκών της Α/θμιας Εκπαίδευσης

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  του Δήμου Σερρών


Γνωμοδοτεί θετικά σχετικά με την χορήγηση άδειας τοποθέτησης υπαίθριων δανειστικών βιβλιοθηκών της Α/θμιας Εκπαίδευσης,  και συγκεκριμένα:



1.Για τη θέση στο Πάρκο Σφαγείων, δίπλα και πίσω από το 2ο Νηπιαγωγείο, είναι δημοτική έκταση και δεν εμποδίζει την προσβασιμότητα του χώρου.

2.Για τη θέση στο θερινό θεατράκι στο Κεντρικό Πάρκο, είναι δημοτική έκταση και δεν εμποδίζει την προσβασιμότητα του χώρου.

Σχετικά με την κατασκευή της υπαίθριας βιβλιοθήκης, αυτή θα πρέπει να γίνει με υλικά ανθεκτικά σε εξωτερικές καιρικές συνθήκες, λεία επιφάνεια με στρογγυλεμένες γωνίες για αποφυγή τραυματισμών, βαμμένα με χρώματα φιλικά προς το περιβάλλον και τους χρήστες, υαλοπίνακα από plexiglass και σταθερή βάση. Για το σύνολο των κατασκευών υπεύθυνος είναι ο φορέας που υλοποιεί το έργο των υπαίθριων δανειστικών βιβλιοθηκών. Ο φορέας θα πρέπει να λειτουργεί, επιθεωρεί και να συντηρεί σε τακτά χρονικά διαστήματα όλες τις κατασκευές που θα λειτουργούν στα πλαίσια του προγράμματος των υπαίθριων δανειστικών βιβλιοθηκών. Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών δεν εμπλέκεται στη συντήρηση και λειτουργία των παραπάνω κατασκευών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.