Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Τις καταγγελίες της πήρε .......ο αέρας

Λουτράκι: Ο αέρας μας πήρε και μας σήκωσε (Φωτορεπορτάζ ...Τέλος στην δημόσια αντιπαράθεση
του Βασίλη Περδικίδη με Σερραικα ΜΜΕ .Καθώς τα όσα έγραψε τις προηγούμενες ημέρες ο κ Περδικίδης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης καταγγέλοντας πολλά και διάφορα  έχουν εξαφανισθεί 


 

 Θυμίζουμε
Είχαν μάθει κάποιοι στις Σέρρες και πανελλαδικά να αρμεγουν τους δήμους χωρίς να προσφέρουν τίποτα. To otavoice.gr τους χάλασε την σούπα. Ανεβασε το επίπεδο και έδειξε την γύμνια τους.
Τωρα πολεμούν με λάσπη να ανακόψουν την πορεία μας. Με ψεύτικα και παραπλανητικά στοιχεία έγιναν υπερασπιστές εργολαβικων site των Αθηνών.
Καλυτερα ας ανοίξουν τα στραβά τους και να διαβάσουν τι ακριβώς παρέχει στον δήμο Σερρών η σύμβαση με το otavoice.gr και μετά το συζητάμε.
Θα μπορούσα να τους καταθέσω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση αλλά με ανύπαρκτους και αεριτζηδες δεν ασχολούμαστε.
Η ποιότητα της δουλειάς μας έχει αναγνωριστεί από όλα τα θεσμικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τις 13 Περιφέρειες και τους 332 Δήμους που συνεργαζομαστε με απόλυτη καθαρότητα και διαφάνεια.
Η παρουσία μας στις μεγαλύτερες εκθέσεις της χώρας ΔΕΘ-VERDETEC δείχνει ότι δεν είμαστε σφραγίδα ενημέρωσης να εκβιάζει αυτοδιοικητικούς και να μαζεύει ευρώ οπως και τα 2.1 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες που μας έχουν επιλέξει για την ενημέρωση τους τους αφήνουμε λοιπόν στον κατήφορο της ανυπαρξίας τους. Καποιοι και κάποιες έχασαν προφανώς το μέλι και αναζητούν νέες κυψέλες με βρώμικες τακτικές.
Η συνεργασία μας με τον δήμο Σερρών είναι πεντακάθαρη περιέχει ένα σύνολο ανταποδοτικών οφελών και μια καθημερινή ποιοτική προβολή.
Πιθανα κάποιοι να μην αντέχουν την πρωτόγνωρη δουλειά που γίνεται στην πόλη των Σερρών και να μας χρησιμοποιούν για να χτυπήσουν την Δημοτική Αρχή που δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς.
Η κοινωνία έχει μάτια και βλέπει!
Περδικιδης Βασιλειος.
Υπεύθυνος otavoice.gr Βορ.Ελλαδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.