Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Ξεκινά κακοκαιρία διαρκείας - Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη

Αλλάζει ο καιρός από σήμερα, Κυριακή, με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.


Σύμφωνα με την ΕΜΥ, μάλιστα, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη με παρόμοια φαινόμενα.

Η πρόγνωση για σήμερα Κυριακή

Μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές αρχικά στα νοτιοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα αναμένονται για σήμερα Κυριακή. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα νότια και τη νύχτα στα βόρεια, όπου τα φαινόμενα θα ενταθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια πελάγη από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, που γρήγορα θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ το βράδυ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες και τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τις βραδινές ώρες στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ, με τάση περαιτέρω ενίσχυσης.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.