Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Σέρρες : Ευχαριστήριο των φίλων της ΕΡΤ

Το ΔΣ του Συλλόγου
«ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΧΝΗΣ ΦΙΛΩΝ ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους  συνετέλεσαν, συμμετείχαν και υποστήριξαν τη διοργάνωση και την πραγματοποίηση των «Καρναβαλικών εκδηλώσεων Σερρών 2019»  που οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο σύλλογός μας, στους πεζοδρόμους Π.Τσαλδάρη και Χατζηιακώβου στις 9 και 10 Μαρτίου 2019.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ:
  • Όλους εσάς τους συμπολίτες μας, που στηρίξατε με την παρουσία σας και τον χορό σας, τις εκδηλώσεις μας. Η δική σας συμμετοχή με τόσο χαρούμενη διάθεση, ήταν η επιβράβευση της προσπάθειάς μας να οργανώσουμε το πρώτο καρναβάλι στην ιστορία των Σερρών.
  • Τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς των παρακάτω σχολείων που συμμετείχαν στην έκθεση και διαγωνισμό μάσκας και αποκριάτικης φιγούρας που οργανώσαμε:
1 .    25ο   Δημ. Σχολείο Σερρών
2 .     8ο Δημ. Σχολείο Σερρών
3.      Ηλιαχτίδα 
4.      Σνούπυ Academy   1  και 2 
5.      ΚΔΑΠ   Μικρόκοσμος 
6.      Παιδικός σταθμός Μικρόκοσμος
7.      Δημ. Σχολείο Λευκώνα 
8.      ΚΔΑΠ Καρουζέλ 
9.      ΕΕΕΕΚ Σερρών 
10.   2ο Γυμνάσιο Σερρών 
11.    Δημ. Σχολείο Νεοχωρίου  
12.    Ειδικό σχολείο Σερρών
13.    6ο Δημ. Σχολείο Σερρών


  • Τους μουσικούς και τα συγκροτήματα που συμμετείχαν, για τις υπέροχες μουσικές και χορευτικές ερμηνείες τους.
  • Τα μέλη του συλλόγου μας που διακόσμησαν αποκριάτικα τους 2 πεζόδρομους, που έστησαν την έκθεση, που σέρβιραν, που φύλαξαν και που αποκατέστησαν τον χώρο.
  • Τον Κυριάκο Θεοδωρίδη που εθελοντικά κατασκεύασε τον μεγάλο καρνάβαλο που κάψαμε το βράδυ της Κυριακής
  • Τους εθελοντές μας και τον παιδικό σταθμό «Το μπαλόνι που πετά» για την δημιουργική απασχόληση των μικρών  μας φίλων στο εργαστήριο αποκριάτικων κατασκευών και στο εργαστήριο διακόσμησης του μεγάλου καρνάβαλου.
  • Τις επιχειρήσεις «Νέκταρ», «Κρασιά Βλαδίκας» και «Ούζο Μπέης» για τα κεράσματα που προσέφεραν.
  • Τον Δήμο Σερρών για την βοήθειά του.
  • Τα ΜΜΕ και ιστοσελίδες που πρόβαλαν τις εκδηλώσεις και
  • Το Υπουργείο Εσωτερικών, Τομέας Μακεδονίας – Θράκης και την Γραμματεία Νέας Γενιάς που μας επιχορήγησαν στα πλαίσια του προγράμματος «Νεανικές Δράσεις» για να οργανώσουμε τις εκδηλώσεις αυτές.
     Ο σύλλογός μας προσπαθεί να οργανώσει μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα, όπως το φεστιβάλ κάθε Σεπτέμβριο και τις καρναβαλικές εκδηλώσεις τώρα,  χωρίς ή με πολύ μικρή οικονομική επιβάρυνση για τους συμπολίτες μας. Αυτό για να γίνει πρέπει να πάρουμε επιχορήγηση από κάποιο Υπουργείο ή Περιφέρεια ή Δήμο που έτσι και αλλιώς έχουν υποχρέωση να προάγουν τον πολιτισμό στην περιοχή μας.  
    Μας λύπησε το γεγονός ότι κάποιοι συνδημότες μας, συντάχθηκαν με ΜΜΕ της Αθήνας που κατηγόρησαν την οικονομική επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών, Τομέας Μακεδονίας – Θράκης και της Γραμματείας Νέας Γενιάς, ενώ γνωρίζουν ότι το τριήμερο της αποκριάς οι Σέρρες ήταν πάντα μια έρημη πόλη, ότι είναι η τελευταία σε ανάπτυξη Περιφερειακή Ενότητα στην Ελλάδα και ότι ελάχιστα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και  της χώρας μας κατευθύνονται προς την πόλη μας.

     Τέλος σας καλούμε όλους στο 3ο Serres Music and Art Festival – Γιορτή Τέχνης 2019 που θα γίνει τον Σεπτέμβριο   στην αυλή της ΕΡΤ Σερρών στο πρώην στρατόπεδο ‘’Κολοκοτρώνη’’.
Σέρρες  20/3/2019

Η Πρόεδρος του συλλόγου                                          Ο  Γεν. Γραμματέας
      Παγώνα Κιάκου                                                    Γιώργος Ελληνούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.