Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Πανσερραικός Μπάσκετ : Περίπατος στο Παγγαίο

Την 7η σερί νίκη του πέτυχε ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι,
επικρατώντας αυτή τη φορά με σκορ 37-85 απέναντι στην ομάδα του Παγγαίου, συνεχίζοντας μόνος από τη  θέση του «οδηγού» στο φετινό Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Τα «λιοντάρια» από την πρώτη περίοδο πήραν «κεφάλι» στο σκορ (9-19) και, ουσιαστικά στο ημίχρονο είχαν ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα (13-46). Το τελικό σκορ (37-85) απλά επιβεβαίωσε τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.
Δεκάλεπτα: 9-19, 13-46 (ημ.), 21-65, 37-85
Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Πεχλιβάνης 25 (5), Γκουτίδης, Γεωργιανός 6 (1), Αποστολίδης 2, Τράκας 15 (2), Καρασαββίδης 13 (1), Χατζηστεφάνου 7 (1), Σταματόπουλος 6, Παρχαρίδης 6 (2), Πεχλιβάνος 5.
M.V.P: Πεχλιβάνης Κώστας.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των «κόκκινων» Φώτης Κοκολιός δήλωσε: «Ο σημερινός αγώνας όπως φανερώνει και το τελικό σκορ δεν επιδέχεται κριτική. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων ήταν εμφανής.  Στη δική μας ομάδα προσπαθήσαμε να τηρήσουμε για ακόμη μία φορά το fair play δυναμικότητας, δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους εφήβους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.