Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Σέρρες : Αφίσες κατα του πρωθυπουργού

Οι όψιμοι «Μακεδονομάχοι» και οι αφίσες με τους «Εθνοπροδότες» και τον «Ανεπιθύμητο»Με ανυπόγραφες αφίσες μεγέθους Α4 κατά της
συμφωνίας των Πρεσπών και του πρωθυπουργού έχουν γεμίσει κολόνες, τοίχοι ακόμη και κάδοι απορριμμάτων στην πόλη των Σερρών, ενόψει της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην 83η ΔΕΘ και του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό ζήτημα που διοργανώνεται το Σάββατο 8/9, ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης...

Αφίσες που γράφουν «ανεπιθύμητος»«Αλέξη Τσίπρα πρόδωσες την ιστορία μας και την ταυτότητά μας» καθώς και «Δεν ξεχνάμε» έχουν ήδη αναρτηθεί σε διάφορα σημεία στην πόλη των Σερρών, ενώ στην άλλη αφίσα εικονίζονται οι βουλευτές των ΑΝΕΛ  (σ.σ. δηλαδή μόνο αυτοί είναι, οι άλλοι;;;), οι οποίοι χαρακτηρίζονται «Εθνοπροδότες»
Παράλληλα, απευθύνεται κάλεσμα για το συλλαλητήριο του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στις 7.00 το απόγευμα.
Πηγή: anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.