Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Σέρρες : Ολοκληρώνεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας ( φώτο )

Εντυπωσιακό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στις Σέρρες (Φωτος 202)Με τη συμμετοχή περισσότερων από 212 ποδηλατών  από 49 αθλητικά σωματεία, διεξάγεται στις Σέρρες
το τριήμερο 20-22 Ιουλίου 2018 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας...
Στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων έχει διαμορφωθεί η διαδρομή που καλούνται οι ποδηλάτες να διασχίσουν, η οποια περιλαμβάνει εντυπωσιακά περάσματα μέσα από το ρέμα της κοιλάδας, ενώ η αφετηρία και ο τερματισμός είναι στη τεχνητή λίμνη της κοιλάδας (απέναντι από τον θερινό κινηματογράφο).
Την Παρασκευή 20/7 το απόγευμα διεξήχθει το αγώνισμα της σκυταλοδρομίας, όπου νικητρια αναδείχθηκε η ομάδα ΤΑΛΟΣ από την Κρήτη, αν και ο πρώτος αθλητής της αναγκάστηκε λόγω σκασμένου λάστιχου να βγάλει περισσότερο από το 1/3 της διαδρομής με τα… πόδια κουβαλώντας το ποδήλατό του!!!, οι 3 συναθλητές/τριες που ακολούθησαν κάλυψαν εντυπωσιακά την διαφορά και κατέκτησαν πανάξια το χρυσό μετάλλιο.
Η ομάδα του ΠΟ Χανίων Τάλως κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής ποδηλασίας για τα αγωνίσματα του Cross Country (Αντοχής), του Team Relay (Σκυταλοδρομία) και του Eliminator, που ολοκληρώνεται αύριο στις Σέρρες.
Η ομάδα της Κρήτης πήρε την πρώτη θέση στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας (Team Relay, XCR), με την τετράδα των ΒασίληΜαυριγιαννάκη, Ηλία Πατεράκη, Κωνσταντίνα Συντζανάκη και Μιχάλη Κορτσιδάκη., σημειώνοντας συνολικό χρόνο 1 ώρα 11’ και 31’’.
Στην 2η θέση –επί συνόλου 8 ομάδων- τερμάτισε η ομάδα του ΑΣ Μαχητών Πεύκων και στην 3η ο ΠΑΣ Άτλας.
Αν θέλετε μπορείτε να παρακολουθήσετε τους υπόλοιπους αγώνες κάτω από την δροσιά των πλατανιών της κοιλάδας. Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:
Σάββατο Απόγευμα:
  • 16:00 (1η εκκίνηση): XCO Masters (1:15-1:30)
  • 18:00 (2η εκκίνηση) Αγώνας XCO Ανδρών (διάρκεια 1:30-1:45)
  • Απονομές (όλες): 20:00
Κυριακή Πρωί:
  • 9:00 Τεχνική σύσκεψη αγώνων XCΕ – ξενοδοχείο SIRRIS
  • 10:00 – 15:00: XCE προκριματικά – τελικοί Ανδρες/Εφηβοι, Γυναίκες/Νεάνιδες, (Παίδες – Κορασίδες)*.
  • Απονομές (όλες): 15:00

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από τους αγώνες (209).

Πηγή: anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.