Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Δήμος Σερρών : Μαζική η συμμετοχή στο τουρνουα Καλαθοσφαίρισης 3Χ3 στο Σκούταρι

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στο Σκούταρι Σερρών, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου,
το πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης 3Χ3. Στους αγώνες πήραν μέρος 304 αγόρια και 112 κορίτσια εκτός από το Σκούταρι και από τις γειτονικές τοπικές κοινότητες καθώς και από την πόλη των Σερρών.
Νικητής στο διαγωνισμό τρίποντών αναδείχτηκε ο Γιώργος Βασιληάς ενώ στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών ο Κωνσταντίνος Μαλιχετούδης. 
Οι αγώνες στο Σκούταρι κλείνουν πανηγυρικά τη φετινή διοργάνωση όπου ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) θέλοντας να δώσει το μήνυμα της αποκέντρωσης και της εξωστρέφειας πραγματοποίησε το τουρνουά 3Χ3 εκτός από την πόλη των Σερρών για πρώτη φορά στα Δημοτικά διαμερίσματα Προβατά, Λευκώνα και Σκουτάρεως.
Στο σύνολο τους οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 3000 αθλητές - παιδιά που αγωνίστηκαν με κεντρικά συνθήματα «ο αθλητισμός είναι ζωή», «ο αθλητισμός είναι υγεία», «ο αθλητισμός είναι για όλους», «στον αθλητισμό είμαστε όλοι ίσοι».
Η Ε.Ο.Κ ευχαρίστησε το Δήμο Σερρών για τη συνεργασία ενώ από την πλευρά του ο Δήμος Σερρών ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους προπονητές των ομάδων καλαθοσφαίρισης που συνεργάστηκαν με την παρουσία των μικρών αθλητών τους, τους διαιτητές καθώς και τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΑΛ Σερρών για τη δωρεάν μετακίνηση των παιδιών και κηδεμόνων τους σε όλη τη διοργάνωση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.