Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΟΔΕ Σερρών : Ξεφουσκώνει η δημοσκοπική ... Άνοιξη σε λίγο να μην ... δουν και την πλάτη του Αλέξη !!!!!

Δημοσκόπηση της Alco για το Newsit.gr: Προβάδισμα 7 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου και 8 μονάδων επι των έγκυρων | Newsit.grΜαύρα σύννεφα μαζεύονται πάνω από το Μοσχάτο και δεν φταίει το φθινόπωρο αλλά η πρώτη
δημοσκόπηση που έσκασε μετά το καλοκαίρι και δείχνει την διαφορά να μειώνεται στην μέση 7% ( δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας πριν το καλοκαίρι έδινε διαφορά 13% ).Το τραγικότερο όλων από την δημοσκόπηση είναι οτι η ΝΔ υπολείπεται 3% από το ποσοστό που πήρε ο Βαγγέλας στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 ( δεν είναι κατόρθωμα μετά από 2,5 χρόνια Σύριζα -ΑΝΕΛ εσύ να μην πείθεις ούτε τους δικού σου να σε ξαναψηφίσουν ?? )  . Βέβαια και όταν δημοσκοπικά τα ..κοκόρια γεννούσαν  για την ΝΔ  είχαμε χτυπήσει το καμπανάκι αφού τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων έδειχναν οτι κάτι δεν πάει καλά ( π.χ θέταμε το απλό ερώτημα  τι θα ψήφιζε το 20 % που δεν θα ξαναψήφιζε Σύριζα τονίζοντας οτι ήταν μια εκ νέου  εν δυνάμει δεξαμενή ψήφων για τον Σύριζα  .
Και αν συνεχίσουν να <<σέρνονται >> πίσω από την γραμμή που χαράσσει ο σύντροφος Θεοδωρικάκος , ο Άρης Πορτοσάλτε και τα λοιπά παιδιά μην παραξενευτείται αν την άνοιξη δουν και την πλάτη του Αλέξη . Γιατί αν νομίζουν οτι για την κοινωνία τα πρωτεύοντα είναι αν ο Ιβαν θα πάρει τα κανάλια ή αν θα πάμε ή όχι στην διάσκεψη για τον Ναζισμό και τον κομμουνισμό ή πόσο θα πληρώσουν οι καναλάρχες για τις άδειες απέχουν πολλοί από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας ( σε αυτά προσθέστε και τα όσα θαυμάσαμε το καλοκαίρι ( τις τσάρκες του Άδωνι με τον Πρετεντέρη , τις ρομαντικές βόλτες του Κικίλια με την Μπαλατσινού ). Αλλά μην ανησυχείτε δεξιούλες τώρα που θα πέσουν στο τραπέζι τα <<βαριά >> χαρτιά . Κάτι ακούγεται για υποψηφιότητες Σάκη Ρουβά , Πανούτσου , Μπογδάνου , Πρετεντέρη .Άνοιγμα στο εκσυχρονιστικό ΠΑΣΟΚ  (Διαμαντοπούλου κ.λ.π ) .Προσθέστε και Μπαμπη Παπαπαναγιώτου εκπρόσωπο τύπου και τελειώσαμε . 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.