Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Την λειτουργία του παραρτήματος σχολής ζητούν οι Σερραίοι κρεοπώλες

Επανέρχονται στο θέμα της λειτουργίας της σχολής  οι Σερραίοι κρεοπώλες


Σε έγγραφό μας με Αρ. Πρωτοκόλλου 1334- 28/7/2016 αιτούμαστε τις ενέργειές σας προς τα αρμόδια Υπουργεία για την δημιουργία παραρτήματος σχολής κρεοπωλών στις Σέρρες.
Στην ίδια επιστολή  επισημαίνουμε την ανάγκη δημιουργίας παραρτήματος σχολής κρεοπωλών στις Σέρρες καθώς ο χρόνος απουσίας των εκπαιδευομένων από την εργασία τους που απαιτείται,   τόσο για την μετακίνηση τους από τις Σέρρες στη Θεσσαλονίκη όσο και την παρακολούθηση των σεμιναρίων στον τόπο διεξαγωγής τους ( Θεσσαλονίκη),  δημιουργεί ένα επιπλέον πρόβλημα στους Επαγγελματίες κρεοπώλες,  πέραν του κόστους μετακίνησης που απαιτείται για την κάλυψη της χιλιομετρικής απόστασης.
Δυστυχώς δεν λάβαμε καμία ενημέρωση- απάντηση για το αίτημα που σας καταθέσαμε και εκ νέου παρακαλούμε να δώσετε την ανάλογη βαρύτητα και να μας απαντήσετε για τις ενέργειές σας , καθώς ξεκινάει η νέα σχολική περίοδος ,  ώστε να ενημερώσουμε  το  Σωματείο Κρεοπωλών ως μέλος της Ομοσπονδίας που είναι ,  το οποίο και έχει σε αναμονή 150 άτομα που επιθυμούν να συμμετέχουν στη σχολή κρεοπωλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.