Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Σύριζα : Ο Μάρκος θέλει να είναι υποψήφιος στις Σέρρες αλλά ...δεν τον θέλουν οι σύντροφοι !!!!

Παραμένει <<ξένο >> σώμα ο Μάρκος Μπόλαρης για την
Σερραική κομματική οργάνωση του Σύριζα και εξηγώ

Οι εθνικές εκλογές πλησιάζουν με ταχύτητα πλέον και οι βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδος μόνο άνετα δεν αισθάνονται αφού γνωρίζουν οτι αρκετοί θα βρεθούν εκτός κοινοβουλίου . Αφού ο Σύριζα σίγουρα θα είναι μακριά από το 35% των προηγούμενων εκλογών .Ενώ η κατάσταση για τους εν ενεργεία βουλευτές γίνεται ακόμη δυσκολότερη σε περίπτωση που ο Σύριζα είναι δεύτερος αφού αυτόματα 50 βουλευτές που εκλέχθηκαν με το μπόνους θα δουν την επόμενη βουλή από μακριά. 
Έτσι λοιπόν και Σερραίος στην καταγωγή βουλευτής Θεσσαλονίκης πλέον Μάρκος Μπόλαρης θεωρώντας οτι η εκλογή του στην Θεσσαλονίκη θα είναι δύσκολη εως απίθανη .Αποφάσισε να μετρήσει τις πιθανότητες επιστροφής του στο ψηφοδέλτιο των Σερρων  όπου κατά πάσα πιθανότητα ο Σύριζα θα εκλέξει βουλευτή  .Όπως μαθαίνω όμως; η όποια συζήτηση σταμάτησε εν τη γέννεση της αφού η αντίδραση από τα στελέχη του Σύριζα στις Σέρρες ήταν καθολικά αρνητική  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.