Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Πυρά Βασίλη Καλαιτζίδη κατα της Χαμηλοταβανίας του Σερραιστάν


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ SERRESΤα βέλη του για την γενική μετριότητα που
επικρατεί στο SERRAISTAN εξαπολύει προς κάθε υπεύθυνο ο επικεφαλής της παράταξης Επιμελείς κ Βασίλης; Καλαιτζίδης ο οποίος μέσα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης κάνει ΄ λόγο για << μπαλκονάτους , γυρολόγους προεκλογικών εκδηλώσεων >>
Η τοποθέτηση του κ Καλαιτζίδη


Στα μειονεκτήματα της κοινωνίας μας είναι πως συμβιβαζόμαστε με την μετριότητα, θεωρούμε ως σημαντικό έργο την υποχρέωση , << αναβαθμίζουμε >> το δεδομένο !!!
Εκδηλώσεις τοπικού χαρακτήρα , πολλές φορές ούτε καν !! Γλέντια , πανηγύρια , μπυρες , γυρος κτλ κτλ Οι μπαλκονατοι καλύπτουν τις ανασφάλειες τους και διασκεδάζει ο λαός !!
Θεσμικοί παράγοντες γυρολόγοι προεκλογικών εκδηλώσεων !!! Κρίμα
Τι μένει τελικά ; Κάποια πράγματα είναι μετρήσιμα , όπως περιγράφει ο Δημαρχος τον αριθμό των λεωφορείων ...αλλά και τον αριθμό των επισκεπτών
Σε μια πόλη ( Τρίκαλα ) , σε μια περιοχή με πολλά κοινά με την δίκη μας !! Γεωγραφικά , πληθυσμιακό και πολλά αλλά .

Είναι όντως απλά όπως τα περιγράφει ο Δημαρχος , αν πάψουμε να συμβιβαζόμαστε και να αποδεχόμαστε το μέτριο , όταν σταματήσουμε να το θεωρούμε επιτυχία ...όταν κάθε ενεργεια έχει συγκεκριμένη στόχευση και σχεδιασμό ..
Αυτος ο συμβιβασμός δημιουργεί χαμηλες προσδοκιες και δημιουργεί ηγετες μέτριους έωςκακούς, με αντίκτυπο φυσικά στην ίδια κοινωνία μας !!!
Οι << πρωτιές μας >> στις τελευταίες θέσεις είναι Το φυσικό επακόλουθο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.