Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Πόσοι θα είναι μαζί του μέχρι την κάλπη ????

Αναλυτικό το ρεπορτάζ του Δημήτρη Νάτσιου στο
Σερραικό Θάρρος για το χθεσινό απογευματινό καφέ των δημοτικών συμβούλων της  παράταξης Αγγελίδη .
Εγώ ένα ερώτημα θα βάλω πόσοι από τους εικονιζόμενους στην φώτο θα είναι με τον Θόδωρο Αραμπατζή μέχρι την κάλπη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΘΑΡΡΟΥΣ


Αντι για την συνηθισμένη πραγματοποίηση της προσύσκεψης της συνεδρίασης του Δ.Σ. Σερρών  οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων» επέλεξαν βραδυνή έξοδο για ποτό στο καφέ “Volta”. Όλα αυτά  συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης  17 Ιουλίου όπου ο φωτογραφικός φακός του “Σ.Θ.” απαθανάτισε γύρω από τον  δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη ,τον πρόεδρο του Δ.Σ.  Σερρών και  υποψήφιο δήμαρχο Σερρών Θεόδωρο Αραμπατζή,  πλειάδα Δημοτικών συμβούλων σε χαλαρές στιγμές. Στη συνάντηση το “παρών” έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Γκότσης, Χ. Γρηγοριάδης, Μερετούδης, Χράπας, Καδής, Δούκας οι πρόεδροι της ΔΕΥΑΣ του ΔΗΠΕΘΕ, του ΟΠΑΠΚΑ και Αυτοκινητοδρομίου  Γάτσιος, Τσαλίκογλου, Χατζημαργαρίτης, Παπαβασιλείου, αντίστοιχα, ο πρώην αντιδήμαρχος Σ. Γαλάνης,ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Κυρτάσογλου,ο πρόεδρος του Τοπικού συμβουλίου Σκουτάρεως κ. Γιαβρούδης, ο πρόεδρος του Συντονιστικού Οργάνου της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Απόστολος Σφετκόπουλος,ο Νίκος Καμπούρης μέλος του Συντονιστικού, ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Γιώργος Ξυλογιάννης και ο γεν. γραμματέας του Δήμου Σοφοκλής Θεμιστοκλέους.
Πρόκειται για προεκλογικό «ζέσταμα» εν όψει της Φθινοπωρινής περιόδου στην οποία όπως φαίνεται θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του 2019. «Ο προεκλογικός αγώνας θα δοθεί με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση» έλεγαν στα πηγαδάκια δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι πιστεύουν ακράδαντα ότι ο συνδυασμός είναι σε θέση να διαψεύδει τις κασσάνδρες όπως άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν.

Δ.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.