Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Ένας υποψήφιος δήμαρχος ένας αφελής πολιτικός και ο μεσάζων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ερωτηματικο



Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν από πολλά χρόνια σε κάποιον δήμο κάποιας ξένης χώρας  .Όποτε εκ των προτέρων συνιστώ να μην κάνετε κανέναν συνειρμό γιατί η ιστορία δεν έχει καμιά μα καμια απολύτως σχέση με πρόσωπα και γεγονότα του Σερραισταν .
Ένας φιλόδοξος νέος αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος . Μάλιστα προσέγγισε και  τους τοπικούς βουλευτές από τους οποίους από κάποιους πήρε το οκ από έναν όμως δεν πήρε ξεκάθαρη απάντηση αφού στις προηγούμενες εκλογές είχε στηρίξει άλλον υποψήφιο .Και εκεί που είδε να ορθώνεται βουνό περιφερόμενος συνεργάτης βουλευτικών γραφείων του έδωσε τη λύση .Δεχόμενος να παίξει τον ρόλο του <<Δούρειου ίππου >>στο πολιτικό γραφείο του διαφωνούντα βουλευτή  με αντάλλαγμα οταν με το καλό εκλεγεί δήμαρχος να τον << βολέψει>> στο δημαρχιακό γραφείο .
Επαναλαμβάνω οτι η ιστορία συνέβη σε κάποια μακρινή χώρα και δεν έχει σχέση με πρόσωπα και γεγονότα του Σερραιστάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.