Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Σέρρες :Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων της Εθνικής

Εμείς οι Συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας συγκεντρωθήκαμε εδώ
στο κεντρικό κατάστημα (Ε.Τ.Ε.) Σερρών με «πόνο ψυχής» για να διαμαρτυρηθούμε: 
Γιατί, η Εθνική Τράπεζα στην οποία αναλώσαμε τον εργασιακό μας βίο, διέκοψε μονομερώς και αιφνιδιαστικά την καταβολή της επικουρικής παροχής την οποία χορηγούσε από το 1949 μέσω του λογαριασμού επικούρισης εγγυημένων παροχών των οποίων «τροφοδοτούσαμε» με τις εισφορές μας εμείς ως εργαζόμενοι και η εργοδότριά μας Ε.Τ.Ε. επί 68 έτη ανελλιπώς.
Γιατί, δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο την παράνομη και αυθαίρετη συμπεριφορά της Διοίκησης η οποία έχει ως αποτέλεσμα την «καταρράκωση» της αξιοπρέπειας 16.500 Συνταξιούχων και των Οικογενειών τους, οι οποίοι αφιέρωσαν τη ζωή τους στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Εθνικής Τράπεζας, της πρώτης Τράπεζας της χώρας μας.
Για τους ανωτέρω λόγους καλούμε την επί δεκαετίες εργοδότριά μας Ε.Τ.Ε. να συνεχίσει τον νόμιμο τρόπο καταβολής της επικουρικής μας παροχής.
Ως εδώ κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε, κύριε Φραγκιαδάκη, οι Συνταξιούχοι καταγγέλουμε τον εμπαιγμό της Διοίκησης εις βάρος μας και δηλώνουμε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε μέχρι τη δικαίωσή μας, προσφεύγοντας στα αρμόδια δικαστήρια. 
Τέλος, εξουσιοδοτούμε τον Διευθυντή του κεντρικού καταστήματος Σερρών να επιδώσει το παρόν ψήφισμά στη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.