Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Δήμος Σερρών : Υποψήφιος δήμαρχος ο ..γιατρός ???

Αποτέλεσμα εικόνας για ερωτηματικοΑκόμη μια υποψηφιότητα για την θέση του δημάρχου Σερρών αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα .
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός κ Μιχάλης Σωτηρίου προτίθεται να τεθεί επικεφαλής δημοτικής παράταξης . Ο κ Σωτηρίου που στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος με την παράταξη Φωτιάδη και έχασε την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος εξαιτίας του <<κενού >> στον εκλογικό νόμο .

Αποτέλεσμα εικόνας για σωτηριου  σερρεσ


Έχει προχωρήσει σε μια σειρά επαφών τόσο με μέλη της παράταξης Φωτιάδη αλλα και με στελέχη της δημοτικής πρωτοβουλίας Σερραίων . Ενω πληροφορίες κάνουν λόγο και για προχωρημένες συζητήσεις και με στελέχη της ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ . Ο γιατρός εδώ και καιρό κρατά διακριτές αποστάσεις από τον κ Φωτιάδη ενώ συχνά πυκνά παρεμβαίνει αρθρογραφώντας για ζητήματα του δήμου Σερρών με θέσεις που απέχουν από τις θέσεις της παράταξης Φωτιάδη 

2 σχόλια:

Μιχάλης Σωτηρίου είπε...

Αγαπητέ συντάκτη,
Σχετικά με την ανάρτηση περί δημαρχιακής υποψηφιότητας μου, σας γνωρίζω ότι:
Οι εκλογές είναι αρκετά μακριά.
Εδώ και πολλούς-πολλους μήνες έχω μιλήσει πως δεν σκέφτομαι τιποτε πριν αλλάξει ο ολιγαρχικός εκλογικός νομος του Καλλικράτη.
Όταν συμβεί η αλλαγή αυτή,θα υπάρξουν,πιστεύω, παλιοι και νέοι δημότες που θα ενδιαφερθούν για τα κοινά. Τότε αν υπάρχει ενδιαφέρον, ο καθένας μας θα σκεφθεί, θα διαβουλευθει, θα αποφασισει.Το ίδιο θα πραξω και εγώ. Δεν είναι στον χαρακτήρα και τις αξίες μου να διαπλεκομαι για ένα χρισμα ή μια ψηφο, ούτε να προτρεχω.Οταν, λοιπόν, αλλαξει ο εκλογικός νόμος θα ενημερώνω επώνυμα τους Σερραίους δημότες και τα ΜΜΜΕ.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

Καλός γιατρός....μέχρι εκεί.