Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΝΟΔΕ Σερρών : Μείον ένας οι υποψήφιοι βουλευτές

Αποτέλεσμα εικόνας για νοδε σερρωνΤην απόφαση του να μην διεκδικήσει μια θέση στο
γαλάζιο ψηφοδέλτιο των Σερρών στις επόμενες Εθνικές εκλογές μαθαίνω οτι γνωστοποίησε στους πολιτικούς του φίλους . Φέρελπις υποψήφιος  από αυτούς που το όνομα του όχι μόνο ήταν σίγουρο για το ψηφοδέλτιο αλλά σύμφωνα με τα προγνωστικά <<έπαιζε >> για μια από τις τρεις πρώτες θέσεις σε σταυρούς . Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος λέει είναι επαγγελματικοί και οικογενειακοί . Μέχρι εδώ καλά και ωραία .όμως για να το πάμε και λίγο πιο <<βαθιά >> να σας πω οτι το γαλάζιο στέλεχος δεν θα μείνει εκτός πολιτικής σκηνής αφού σύμφωνα με τις κακές γλώσσες έχει συμφωνήσει  να στηρίξει έναν εκ των δύο γαλάζιων Σερραίων βουλευτών με αντάλλαγμα μια θέση στον κρατικό μηχανισμό ( διοικητής σε οργανισμό ας πούμε )  εαν και εφόσον η ΝΔ κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές .
Βέβαια τα παραπάνω εγώ δεν τα πιστευώ γιατί στις Σέρρες υπήρχε παντα πολιτικός αλτρουισμός και όλα αυτά λέγονται από κακία με στόχο να ρίξουν λάσπη .

2 σχόλια:

  1. ΔΛΔ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΩ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ? ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΩΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ "ΦΤΥΣΙΜΟ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.