Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής : Ξεκίνησαν οι μεταγραφές

KARPERH ZANTSIOS telhs manosΟ Τέλης Κρυστάλλης έχει πιάσει για τα καλά δουλειά και το χτίσιμο του ρόστερ του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής χτίζεται με προσεκτικές και επιλεγμένες κινήσεις, καθώς δυο πολλοί ικανοί και χρήσιμοι παίκτες θα «γευτούν» την εμπειρία της Γ’ Εθνικής και με τους Πρωταθλητές Σερρών. Πρόκειται για τον Απόστολο Ιωαννίδη και τον Φώτη Ζάντσιο, που θα αποτελέσουν τα βασικά γρανάζια στην μεσοαμυντική λειτουργία της ποδοσφαιρικής μηχανής που ετοιμάζει ο προπονητής Μίλτος Δουλγέρης.
Ο 22χρονος δυναμικός κεντρικός αμυντικός, Απόστολος Ιωαννίδης, ήταν στυλοβάτης της άμυνας των πρωταθλητών, μέχρι τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Ελπίδα στο Σκούταρι(29-1-2017), επιστρέφει ακόμη πιο δυνατός και διψασμένος για ποδόσφαιρο. Μάλιστα στο διάστημα αυτό πέτυχε και 2 γκολ, το ένα εξ αυτών πολύ σημαντικό αφού χάρισε τη νίκη με 1-0 μέσα στο Σιδηρόκαστρο(23/10/2016).
Ο 23χρονος μεσοαμυντικός, Φώτης Ζάντσιος, αρχηγός τα τελευταία χρόνια στον Οδυσσέα Αναγέννησης, ήρθε στους Πόντιους το 2011-12, μόλις 15 ετών, προερχόμενος από τους Ακαδημίες του Πανσερραϊκού και πήρε μάλιστα και κάποια παιχνίδια στην τότε Football League 2, ενώ στη συνέχεια ακολουθώντας την πορεία του Οδυσσέα το 2012-13 αγωνίστηκε στην Δ’ Εθνική και στη συνέχεια στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΣ, αποτελώντας βασικό μέλος της ομάδας της Αναγέννησης που κατέκτησε τα Κύπελλο Σερρών το 2014 και το 2016 και φτάνοντας στον Αγώνα μπαράζ για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Σερρών το 2016.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Ζάντσιο και την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ιωαννίδη Απόστολο.
Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και να πετύχουν τους ομαδικούς και ατομικούς στόχους τους




http://www.serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.