Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Σέρρες : Τι λες Νάνσυ μου ώστε ήρθε η ανάπτυξη και μας το κρύβουν ????

Φωτογραφία της Nancy Manikaki.Στην Ιταλία βρίσκεται όπως μας πληροφορεί η Σερραία δημοσιογράφος κ Νάνσυ Μανικάκη .
Η οποία όπως μας ενημερώνει συνομίλησε με Ιταλίδα δημοσιογράφο η οποία την ενημέρωσε οτι η οικονομία της Ελλάδος πάει καλά και ανακάμπτει . Στην επίλογο της η κ Μανικάκη κάνει και το απαραίτητο σχόλιο για για πολιτικά -μιντιακά συμφέροντα στην Ελλάδα... που προφανώς υπονοεί οτι μας  αποκρύπτουν την αλήθεια από τον πολίτη .


Διαβάστε τι έγραψε η κ Μανικάκη

Συνομιλώντας με Ιταλίδα δημοσιογράφο της Rai για την πολιτικό-οικονομική κατάσταση στις δύο χώρες, αφού πρώτα μου εξέφρασε την αγωνία της για το μέλλον της Ιταλίας, λόγω του υπέρογκου δημόσιου χρέους της στη συνέχεια (άκουσον - άκουσον) μου είπε αυτολεξεί: " Εσείς όμως τα πάτε καλά.Η οικονομία σας ανακάμπτει.Αυτά γράφει ο ιταλικός τύπος για εσάς..." Της ζήτησα να διαβάσει, έστω και με μετάφραση, την πλειοψηφία του ελληνικού τύπου για να εντοπίσει τις διαφορές και να βγάλει τα συμπεράσματα της για τα πολιτικά -μιντιακά συμφέροντα στην Ελλάδα...



1 σχόλιο:


  1. ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Η ΝΑΝΣΥ.ΤΟΤΕ Ο ΜΠΑΤΟΤΑΚΗΣς ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.